پلی لیست آهنگ های مدیتیشن
پلی لیست آهنگ های مدیتیشن
پلی لیست آهنگ های مدیتیشن
مقدمه ای از مدیتیشن به زبان فارسی
مدیتیشن، مراقبه، ژرفپویی، خود پویی یا درونپویی (به انگلیسی Meditation) عملی است که در آن فرد از یک تکنیک – مانند ذهنآگاهی، یا تمرکز ذهن بر روی یک موضوع، فکر یا فعالیت خاص – برای آموزش توجه و آگاهی و دستیابی به یک حالت روان و آرام و پایدار ذهنی استفاده میکند. بسیاری از آئینهای مدیتیشن و برخی از دینهای بزرگ به خصوص ادیان شرقی نظیر آیینهای هندو و بودایی روشهای مدیتیشن را نیز دربرمیگیرند. اکثر روشهای محبوب مدیتیشن ریشهٔ شرقی دارند. از روشهای معروف مدیتیشن شرقی تفحص خود، ذهنآگاهی، درونپویی متعالی (تی. ام)، ذاذن و ویپاسانا است.
مدیتیشن (دهارانا) بهطور کلی فنون و روش تسلط بر ذهن است. در مدیتیشن مهارتهای مختلفی مانند تسلط بر ذهن به دست میآید. افراد به دلایل و اهداف مختلف دینی و غیر دینی مدیتیشن میکنند.
مراقبه ممکن است استرس، اضطراب، افسردگی و درد را به میزان قابل توجهی کاهش دهد و باعث افزایش آرامش، درک، خودانگاره و رفاه شود. تحقیقات برای درک بهتر اثرات مراقبه بر سلامتی (روانشناختی، عصبی و قلبی عروقی) و سایر قسمتهای بدن در حال انجام است.
ریشه شناسی مدیتیشن
اصطلاح غربیِ مدیتیشن از meditacioun در فرانسویِ باستان، برگردانِ meditatio از فعلِ meditor در لاتین میآید. به چمِ اندیشیدن یا تعمق، کاربرد این واژه در سنت کاتولیک، دستکم به سده دوازدهم، پیش از جایگزینیاش با اصطلاح تئوریا بر میگردد.
افزون بر کاربرد سنتیِ واژه «مدیتیشن» در غرب، این واژه پسانتر برای اشاره به ممارستهای معنوی شرقی که به دهیانای هندوئیسم و بودیسم، برآمده از ریشه سانسکریت به معنای مدیتیشن یا تعمق اشاره داشت معرفی شد. غربیها از اصطلاح «مدیتیشن» برای اشاره به ممارستهای صوفیانهٔ اسلامی و دیگر سنتها چون کابالای یهودی و هسیچاسم مسیحی نیز کاربرد میکنند.
واژه صوفیانه مراقبه، واژهای عربی که از ماده رقبه به معنی گردن و ورود گرفته شدهاست، خارج از بافت اسلامی به عنوان برابر فارسیِ مدیتیشن کاربرد دارد. برای اینکه «انسان به هنگام نظارت و مواظبت از چیزی گردن میکشد، و اوضاع را زیر نظر میگیرد، این واژه بر معنی نظارت، مواظبت، تحقیق و زیر نظر گرفتن چیزی، اطلاق شدهاست.» همچنین درونپویی یا ژرفپویی نیز به عنوان برابرِ فارسی پیشنهاد شدهاست.
در زیر نمونه ای از گالری تصاویر قدیمی از افرادی با فرقه های مختلف را میبینید که مشغول دعا و مراقبه از طریق مدیتیشن هستند :
معمولا برای مدیتیشن نیاز به ابزار و وسایل خاصی نیست اما بهتر است به این نکات توجه کنید :
لوازم مورد نیاز برای مدیتیشن
در اینجا پنج ابزار ضروری برای بهبود تمرین مدیتیشن شما آورده شده است:
بالش مدیتیشن: یک بالش راحت به حفظ وضعیت صحیح بدن کمک کرده و در جلسات طولانیتر پشتیبانی میکند، به شما این امکان را میدهد که بهتر تمرکز کنید.
تایمر مدیتیشن: یک تایمر با صداهای ملایم میتواند به شما کمک کند تا مدت زمان مدیتیشن خود را بدون حواسپرتی ناشی از چک کردن ساعت پیگیری کنید.
روغنهای ضروری یا بخور: آروماتراپی میتواند فضایی آرامشبخش ایجاد کند و به ترویج آرامش و تمرکز عمیقتر در حین مدیتیشن کمک کند.
پتو مدیتیشن: یک پتو نرم گرما و راحتی بیشتری به ارمغان میآورد و فضای مدیتیشن شما را دلپذیرتر و دنجتر میکند.
دفترچه ذهنآگاهی: نگهداشتن یک دفترچه برای یادداشتبرداری از افکار یا بینشها پس از مدیتیشن میتواند به خوداندیشی و عمق بخشیدن به تمرین شما کمک کند.
برگرفته از ویکی پدیا فارسی
Meditation in English Text
Meditation is a practice that involves training attention and awareness to achieve a mentally clear and emotionally calm state. It can involve focusing on a specific object, thought, or activity to train attention and awareness, often with the goal of achieving a mentally clear and emotionally calm state. Meditation is used to manage stress, improve mental clarity, and enhance overall well-being.
Here’s a more detailed look:
What it is:
Meditation is a practice that can be incorporated into various aspects of life, from religious activities to secular mindfulness practices.
It involves techniques like focusing on the breath, a mantra, or a visual image.
The goal is not to stop thoughts completely, but to observe them without judgment and gently redirect attention back to the chosen focus.
Mindfulness, a key aspect of many meditation practices, involves paying attention to the present moment without judgment.
Benefits:
Meditation can reduce stress and anxiety.
It may improve mood, promote healthy sleep patterns, and boost cognitive skills, according to Healthline.
It can help cultivate a sense of calm, peace, and balance, which can positively impact overall health and well-being.
Meditation can also enhance self-awareness and compassion.
How to get started:
Find a comfortable posture, either sitting or lying down, and close your eyes, says Gaiam.
Focus on your breath, noticing the sensation of each inhale and exhale, according to Gaiam.
When your mind wanders (and it will), gently redirect your attention back to your breath.
Be patient with yourself and practice regularly.
Meditation is a personal journey, and there are many different techniques and approaches. Experiment to find what works best for you and your individual needs.
Source : Ai
چند خطی از تجربه خودم بنویسم شاید خوشتون اومد:
همهی ما صبح ها که از خواب بیدار میشیم، نمیخوام سیا./۰سیش کنم ولی با این وضعیت خراب و آشفته میتوانیم با دعا و مراقبه از جمله مدیتیشن تا حدودی بار سنگین خیلی از مسائل و مشکلات را از پیش برداریم و قدم به سمت روحانیت به سمت خود و برای خود و دیگران برداریم.
ما این کار را سعی میکنیم در طول روز و شب انجام دهیم یا اگر شب برای شما امکانش نیست روزی نیم ساعت انجام دهیم. به این نکته توجه کنید که شاید در ابتدا مورد تمسخر واقع شوید و باعث دلسردی شما شود، در زندگی ما انسان ها راههای زیادی برای رسیدن به تعالی و رشد و روحانیت اخلاقی وجود دارد که یکی از آنها انجام مدیتیشن یا روش هایی برای باز کردن چشم سوم است(که کار هرکسی نیست و توصیه نمیشه).
اما شما با فقط نیم ساعت حالا یا بیشتر یا کمتر میتوانید مدیتیشن انجام دهیدو از این راه بدون شک میتوانید افکار خود را کنترل کنید که در بالا اثرات مثبت آنرا در تصویر دیدیم، این کار باعث میشود از پرخاشگری و عصبانیت دور شوید و یک فکر آزاد داشته باشید و حتی به سلامت جسم خود نیز کمک خواهید کرد.
در ادامه فعلا دو کلیپ مقدماتی از مدیتیشن برای شما عزیزان همراه سایت جوان صدا قرار میدهیم و در پست های بعدی اطلاعات بیشتری درمورد مدیتیشن و یوگا برای شما ادامه مدهیم همراه با موزیک مدیتیشن در ادامه
مدیتیشن و ژرف پویی و مراقبه
پارت اول
و حالا پارت اول موزیک های مدیتیشن را برای دانلود با لینک مستقیم و پرسرعت در زیر آماده کردهایم.
در بین موزیک ها (قطعاتی از صدای آرامش و رودخانه و پرندگان وجود دارد که به عمل مدیتیشن شما کمک شایانی خواهد کرد.
لطفا :
۱. تنبلی را کنار بگذارید و روز و حتی شب ها این عمل مدیتیشن را تکرار کنید.
۲. اصلا خجالت نکشید بهترین مکان برای مدیتیشن در یک جای آرام مثل اطاق یا کنار طبیت
دیدگاه خود را بگذارید